Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Porodična firma za proizvodnju nameštaja nastala je kao rezultat zajedničke želje članova porodice da ostave svoj trag u svetu biznisa. Ideja o pokretanju sopstvenog biznisa postojala je duže vreme, a kada su se okolnosti poklopile, odlučili smo se da krenemo u realizaciju svojih planova. Analizirom tržišta i potražnje za određenim tipovima nameštaja, zaključili smo da postoji prostor na tržištu u proizvodnji kvalitetnog i modernog nameštaja koji će zadovoljiti potrebe klijenata.

Sledeći korak je bio pronalaženje prostora za proizvodnju, a nakon toga i nabavka potrebnih mašina i alata. Kako smo već imali iskustva u proizvodnji nameštaja, što je bio hobi jednog od članova, lako smo se prilagodili novoj situaciji i krenuli sa proizvodnjom. U početku smo bili ograničeni količinom proizvoda koje smo mogli da napravimo, ali smo postepeno povećavali svoje kapacitete kako bi zadovoljili potražnju klijenata.

Danas, naša firma uspešno posluje već nekoliko godina, a njeni proizvodi se prodaju na lokalnom tržištu, ali i šire. Ponosni na svoj uspeh i činjenicu da smo uspeli da ostvarimo svoje snove i ciljeve u zajedničkom poduhvatu…i još uvek ih ostvarujemo. Hvala Vam što nam u tome pomažete.

NAMEŠTAJ OD PLEMENITOG DRVETA i PLOČASTIH MATERIJALA JEDINSTVENOG DIZAJNA

Nameštaj izrađujemo u malim serijama

Svaki komad nameštaja iz asortimana izrađen je u našoj proizvodnji. Proizvodimo nameštaj u malim serijama kako bi održali izuzetan kvalitet svakog pojedinačnog proizvoda.

Nameštaj izrađujemo u malim serijama

Svaki komad nameštaja iz asortimana ručno je izrađen u našoj proizvodnji. Proizvodimo nameštaj u malim serijama kako bi održali izuzetan kvalitet svakog pojedinačnog proizvoda.

Svakom komadu nameštaja posvećujemo posebnu pažnju

Sami kontrolišemo i učestvujemo u procesu odabira, proizvodnje, finalne obrade i lakiranja proizvoda, na taj način stvaramo komade koji će uneti toplinu u vaš dom. Vrhunski kvalitet proizvoda zahteva uloženu ljubav i trud, zato sa posebnom pažnjom tretiramo drvo.

Dostavljamo nameštaj

Vršimo dostavu nameštaja na teritoriji Beograda i šire okoline. Mogućnost dostave i u ostale krajeve Srbije. Nameštaj dostavljamo u dogovorenom roku.

Dostavljamo nameštaj

Vršimo dostavu nameštaja na teritoriji Beograda i šire okoline. Mogućnost dostave i u ostale krajeve Srbije. Nameštaj dostavljamo u dogovorenom roku.

Posetite naš izložbeni salon i uverite se u kvalitet proizvoda

Ukoliko do sada niste bili u prilici da osetite toplinu kojom odiše  ručno izradjen nameštaj od plemenitog drveta, pozivamo vas da budete naši gosti u izložbenom salonu u ulici Petra Martinovića 21. U prijatnoj atmosferi salona u Košutnjaku, razgledajte nameštaj i informišite se o onome što kupujete. Pomoći ćemo vam u odabiru i odgovoriti na vaša eventualna pitanja vezano za svojstva drveta, boje kojima želite da ofarbamo vaš nameštaj, dimenzije koje će se najbolje uklopiti u vaš dom i mnoga druga pitanja.

POGLEDAJTE NAŠ NAMEŠTAJ OD DRVETA

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
sr_RSSerbian