Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dizajn i Funkcionalnost

Došli došli na blog Male Fabrike Nameštaja

Kratko bi se predstavili kroz formu bloga čitaocima koji ne znaju za nas. Mi smo porodična firma, koja je počela da živi kroz ideju jednog entuzijaste i vizionara. Završili smo fakultete koji nisu iz ove branše u koju smo se upustili. Bilo je potrebno vreme kako bi savladali osnovne procese pri izradi nameštaja. Naša znanja i umeća svakim projektom bila su nadograđivana. Sazrevali smo u svakom pogledu. Danas mogu sa ponosom da se osvrnem na projekte koji su iza nas.

Bavili smo se opremanjem enterijera poslovnih objekata, vila i stanova u Beogradu. Svaki komad nameštaja kod naših, sada već stalnih kupaca, jeste preporuka i motiv za dalji rad i usavršavanje.

Znanje i veštine stečene kroz praksu i rad, želimo da podelimo sa Vama. Kada smo se pre 10 godina odlučili kojim putem ćemo ići, naišli smo na bezbroj dilema i problema. Većinu smo vremenom uspešno rešavali, neke još uvek rešavamo. Konstantno smo u potrazi za efikasnijim metodama izrade željenog komada nameštaja. 

Polazeći od materijala koje ćemo koristiti, do načina na koji ćemo ga obraditi i finiširati. Kako ćemo elemente spajati do toga kako treba da izgleda finalni proizvod koji mora privući pažnju kupca. Bitne stavke svakog artikla bile su njegova postojanost i kvalitet kao i praktičnost u primeni.

Put je bio izuzetno trnovit, ko je krčio put u preduzetničkim vodama razumeće o čemu pričam, a ko nije shvatiće ako bude pratio naš blog.

Kroz fotografije i kratke filmove pokazaćemo Vam način na koji mi rešavamo dileme na koje nailaze svi koji opremaju svoj dom nameštajem. Provešćemo Vas kroz strukture materijala i objasniti Vam karakteristike svakog, prednosti i mane. Pomoći Vam u izboru istih, naročito kada je kuhinja u pitanju. Kroz projekte razrešavamo Vaše dileme po pitanju izgleda, a kroz rendere po pitanju dizajna i kombinacije boja.

 Uključićemo i intervjuisati saradnike iz oblasti koje su usko povezane sa našom. Arhitekte, dizajneri, tapetari, stakloresci, električari, vodoinstalateri, monteri…mnogo je struka koje nam znače u ovoj oblasti.

Pratite nas, i budite deo naše priče.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.