Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dizajn i Funkcionalnost

Došli došli na blog Male Fabrike Nameštaja

Kratko bi se predstavili kroz formu bloga čitaocima koji ne znaju za nas. Mi smo porodična firma, koja je počela da živi kroz ideju entuzijaste i vizionara, mog supruga. Završili smo fakultete koji nisu iz ove branše u koju smo se upustili. Bilo je potrebno dve godine kako bi savladali osnovne procese pri izradi nameštaja. Vreme je prolazilo a naša znanja i umeća bila su nadograđivana. Sazrevali smo u svakom pogledu. U početku izrađivali smo komade od masiva. Nakon godinu dana asortiman smo dopunili pločastim materijalima. Danas mogu sa ponosom da se osvrnem na projekte koji su iza nas.

Bavili smo se opremanjem enterijera poslovnih objekata, vila i stanova u Beogradu. Svaki komad nameštaja kod naših, sada već stalnih kupaca, jeste preporuka i motiv za dalji rad i usavršavanje. Da bi jedna firma poput naše dostigla taj nivo, potrebno je mnogo rada, učenja i usavršavanja.

Znanje i veštine stečene kroz praksu i rad, želimo da podelimo sa Vama. Kada smo se pre 10 godina odlučili kojim putem ćemo ići, naišli smo na bezbroj dilema i problema. Većinu smo vremenom uspešno rešavali, neke još uvek rešavamo. Konstantno smo u potrazi za efikasnijim metodama dolaženja do željenog komada nameštaja. 

Polazeći od materijala koje ćemo koristiti, do načina na koji ćemo ga obraditi i finiširati. Kako ćemo elemente spajati do toga kako treba da izgleda finalni proizvod koji mora privući pažnju kupca. Bitne stavke svakog artikla od kojih smo mi polazili bile su njegova postojanost i kvalitet. Takođe nikada nismo zanemarivali praktičnost u primeni svakog komada nameštaja.

Put je bio izuzetno trnovit, ko je krčio svoj put u preduzetničkim vodama razumeće o čemu pričam, a ko nije shvatiće ako bude pratio naš blog.

Kroz fotografije i kratke filmove pokazaćemo Vam način na koji mi rešavamo dileme na koje nailaze svi koji opremaju svoj dom nameštajem. Provešćemo Vas kroz strukture materijala i objasniti Vam karakteristike svakog, prednosti i mane. Pomoći Vam u izboru istih, naročito kada je kuhinja u pitanju. Kroz projekte razrešavamo Vaše dileme po pitanju izgleda, a kroz rendere po pitanju dizajna i kombinacije boja.

Kroz višegodišnju praksu, stekli smo iskustvo i došli do rešenja za većinu vaših dilema. Uključićemo i intervjuisati saradnike iz oblasti koje su usko povezane sa našom. Arhitekte, dizajneri, tapetari, stakloresci, električari, vodoinstalateri, monteri…mnogo je struka koje nam znače u ovoj oblasti.

Pratite nas, i budite deo naše priče.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.